İlk "MİM"


Blog aleminde ilk kez MİMlendim :). Mutlu oldum elbette! Hatırlanmak güzel bir duygu. Biraz geç haberim oldu yanlız, malum arayıl tatili vardı. Beni MİMleyen arkadaşıma teşekkür ederek, büyüklerimin ellerinden öperek başlıyorum :)

Blog yazmaya nasıl karar verdiniz ve blog adınızın anlamı nedir ?

Çook uzun yıllar olduğu için tam net hatırlamıyorum. Şimdi baktım da ilk gönderimi 2006'da yayınlamışım. Eski toprağım yani :). Ama son 3-4 aydır aktifleştim.

Üç ayrı kulvarda blogum var. Hepsinin hikayesi ve kulvarı farklı.

1- BURASI: Kadınlara dair paylaşımlarım. Bir teneffüs vakti, bir hobi yeri benim için. İnsanlara fikir vermek, faydalı olabilmek amacım. Klişe vardır ya hani "eğlenerek öğrenmek" gibi bir şey yani :)

Blogumun adı da ismimin ve eski ( topraa bol olsun) soyismimin baş harfleri :)

2- http://birmetreozgurluk.blogspot.com/

Hayatı anlama, anlamlandırma çabamın ürünbü. Arada tutan düşünce yoğunluklarının neticesi. Yazıp da rahatladığım yer.

Adı da üzerinde zaten. Onca yıl BİR METRE ÖZGÜRLÜK istedim durdum...

3- tesetturgelinlik.blogspot.com
Nişanlıyken o kadar çok gelinlik modeli yüklemiştim ki bilgisayarıma, bu çaba boşa gitmesin istedim ve bu blogda paylaştım. Zaman zaman eklemeler yapmaktayım halen. Amacım tesettürlü ve güzel bir gelin olunabileceğini vurgulamak. Düğpünlerde başını açmaya heveslenen arkadaşlarımıza alternatifler sunmak...

2 comments:

queen_ff said...

2006 demek uhuuuu :)
Benimki 2011 model ;)

pnr said...

ilk mimin hayırlı olsun kuzencim :D nice mimlere inşaAllah... hem çalışıp, hem bebiş sahibi olup hemde 3 blog sahibesi olmak.... maşaAllah