Bebeğe Hazırlık - Kulak Çubuğu

Daha Önce bebek hazırlıklarından biraz bahsetmiştim. Hamileyken aldığım ve memnun kalarak kullandığım bir ürünü tanıtacağım size: " Bebekler için kulak temizleme çubuğu".



Her anne evladını en güzel şekilde yetiştirmek için çabalar ama özellikle yeni anneler pek çok konuda deneyimsizdir. Bundan dolayı internet ve özellikle deneyimlerin birinci ağızdan paylaşıldığı bloglar bence annelere yol göstermesi açısından çok faydalı. Bu düşüncemden dolayı memnun kaldığım bir ürünü tavsiye etmek istiyorum. Bebek bekleyenlere ve yeni annelere duyurulur!

Bazen bir ürünü alıyoruz ve ya hiç kullanmıyoruz ya da çok da gerekli bir şey olmadığını farkediyoruz sonradan. İşte bu yüzden de ürünü kullanan kişinin deneyimi çok faydalı oluyor. Çoğu insan "aman ne gerek var bebek için ayrı kulak çöpüne, bunlar da abartmış olayı" diyebilir. Ama hiç de öyle değil! Fotoğrafını da çektim ki nasıl bir şey olduğu tam anlaşılsın diye. Gerçekten de güvenli.



Banyo yaparken az da olsa bebeğin kulağına su kaçıyor. Ben her banyo sonrası hem kurulama maksatlı hem de temizlik maksatlı kullanıyorum.

NOT: Ha bir de banyoda burna da su kaçıyor, banyo sonrası burun aspiratörü ile bir de burun temizliği çok iyi oluyor :))

1 comment:

Unknown said...

Bende bebeğim için Fresh'n Soft kulak çubuklarını kullanıyorum. Bir arkadaşımın tavsiye üzerine aldım. Çok kaliteli bir ürün. Normalde ben her kulak çubuğunu kullanmam.Çünkü kulak hassas bir şey. Ama Fresh'n Soft kulak çubuklarını güvenle kullanıyorum.