Anne olmak?

Bu haberi henüz okudum ve çok karışık duygular içindeyim. Elbette insanların ilk vereceği tepki ANNEYİ SUÇLAMAK! Ama bir de anne tarafından olaya bakmak lazım. Annenin suçlu olduğu kesin ama onu bu suça iten ne acaba?

HABER ŞÖYLE:



"ABD'nin Tennessee Eyaleti'nde yaşayan 25 yaşındaki Samantha Harper, gürültü yapan 3 yaşındaki oğlu Daniel ve 2 yaşındaki kızı Savannah'ı otomobile kilitledi.

Eve dönen Harper kanepede uyuyakaldı.

40 derecede yaklaşık 2 saat otomobilde kalan çocuklar ise havasızlıktan öldü.

Uyanır uyanmaz aracın yanına giden Harper, çocukların cansız bedenleriyle karşılaştı.

Hemen çocukları otomobilden çıkaran ve ambulans çağıran canavar anne gözaltına alındı.

Harper "Sadece biraz kafamı dinlemek istemiştim. Çok pişmanım" dedi.
Kaynak: İHA"

http://www.haber7.com/amerika/haber/912520-anne-uyuya-kaldi-cocuklari-oldu


Herkesin bir dayanma sınırı var. Ve eğer iki tane küçük bebeğiniz varsa 2-3 yaşlarında kafayı yemeniz gayet normal! Böyle bir anneye birinin destek olması ŞART! Belki kadın gerçekten çok bunaldı ve azıcık kafamı dinleyim dedi.

Tabi 2 ve 3 yaşındaki çocuklar 5 dakika dahi yalnız bırakılamaz, birbirlerine bile zarar verebilirler çünkü. Ve anne arabanın camını en az 1-2 cm açık bırakmayı akıl edememiş ne yazık ki....

Çok acı bir olay. Kim bilir anne şimdi ne haldedir? Nasıl bir suçluluk, pişmanlık içindedir. Bu olaydan önce psikolojisi nasıldı bilemem ama bu hadiseden sonra psikolojisinin normal olabileceğini düşünmüyorum.

Şu suçlu bu suçlu değil mesele! Anne ne kadar bunaldı ki canlarını arabaya kitleyecek duruma geldi. Hiç bir anne evladına kıyabilir mi? Annenin bunu isteyerek yapmadığına ve şu anda kahrolduğuna eminim!

Rabbim tüm masum yavrucakları korusun, annelere de bol bol sabır ve yardımcı kimseler nasip etsin. AMİN!

2 comments:

beyza said...

ben kabul edemedim hiç bi şekilde,annenin akli dengesinin yerinde olmamasının dışında hiç bi sebep yaptıramaz bi aaneye bunu. bence zalimliğin en üst seviyesi.olanı iki çocuk on değil yirmi değil,hiç bi şekilde kabullenemedim yani.

Aysenur said...

Bence de hicbir anne canina kiyamaz. Cok buyuk konusup, suclamak hic dogru degil. O boyle olsun ister miydi?? Rabbimm korusun, ofke ile davranmaya itmesin bizi...